Tentang Kami

Weihai Kehai Automation Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di seaside kota-Shandong Weihai nu geulis, mangka husus dina produksi jeung jualan pakakas ultrasonic. Produk nu dihasilkeun ku pausahaan kaasup: Kohai, Hyatt brand KHKYKXH runtuyan mesin las ultrasonic, ultrasonic titik mesin patri, ultrasonic mesin las handheld, mesin motong ultrasonic, mesin ékstraksi ultrasonic, ultrasonic emulsifying mixer, frékuénsi ultrasonic tester, mesin beberesih ultrasonic, pencét panas, mesin panas jeung produk sejen, parusahaan boga sorangan ultrasonic design kapang jeung produksi kamampuhan na, nyadiakeun layanan rojongan téhnologi ultrasonic.
Produk urang anu dipaké dina puluhan industri kayaning éléktronika, komunikasi, alat médis, kaca optik, hardware precision, bungkusan, mobil, panyalindungan lingkungan, plastik, instrumentation, papan circuit, peternakan, Toys, tulis, sarta pakéan. Konsumén téh ti loba nagara jeung wewengkon.
Pausahaan tataman kana konsep manajemen "kualitas munggaran, kajujuran munggaran", implements modél manajemén standardized, terus optimizes struktur produk, ngawangun hiji sistem jaminan kualitas sampurna.

37595785