• BANNER11
  • BANNER33
  • BANNER22
  • Canggih Téhnologi Service

    Canggih Téhnologi Service

  • System Quality sampurna

    System Quality sampurna

  • Modél Manajemén standardized

    Modél Manajemén standardized

  • Husus Desain kamampuhan

    Husus Desain kamampuhan

Arrivalls anyar

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu

Tentang Kami

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu
  • tentang Kami

Company Profile

Weihai Kehai Automation Equipment Co., Ltd. ieu lokasina di seaside kota-Shandong Weihai nu geulis, sarta ieu husus dina produksi jeung jualan di pabrik alat-alat ultrasonic.

Feature Prodcuts

Sababaraha kakawasaan Web Kaca ditembongkeun di handap ieu