Rreth nesh

Weihai Kehai Automation Equipment Co, Ltd, është e vendosur në qytetin e bukur bregdetar-Shandong Weihai të, ajo është e specializuar në prodhimin dhe shitjen e pajisjeve tejzanor. Produktet e prodhuara nga kompania përfshijnë: Kohai, Hyatt markë KHKYKXH seri ultratinguj makinë, tejzanor spot saldim me makinë, makinë tejzanor handheld saldim, makinë tejzanor prerja, makinë tejzanor nxjerrjen, tejzanor mikser emulsifying, kontrollor tejzanor frekuencave, makinë tejzanor pastrim, shtypi nxehtë, makine e nxehtë dhe produkte të tjera, kompania ka një tejzanor projektimit myk dhe prodhimit aftësitë e tij, duke ofruar shërbime tejzanor mbështetjen e teknologjisë.
Prodhimet tona janë përdorur në dhjetra e industri të tilla si elektronikë, të komunikimit, pajisjeve mjekësore, qelqi optik, hardware saktësi, paketimin, automobila, mbrojtjen e mjedisit, plastikës, orkestrim, bordet e qark, mbarështimi i kafshëve, lodra, shkrimi, dhe veshje. Konsumatorët janë nga shumë vende dhe rajone.
Kompania aderon në konceptin e menaxhimit të "cilësisë së parë, ndershmërinë e parë", zbaton një model të standardizuar të menaxhimit, vazhdimisht optimizes strukturën e prodhimit, krijon një sistem të përsosur të sigurimit të cilësisë.

37595785