• BANNER11
 • BANNER33
 • BANNER22
 • Teknologji Shërbimi i avancuar

  Teknologji Shërbimi i avancuar

 • Perfect Quality System

  Perfect Quality System

 • Model Menaxhimi i standardizuar

  Model Menaxhimi i standardizuar

 • Projektimi Aftësia specifike

  Projektimi Aftësia specifike

Arrivalls reja

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë

Rreth nesh

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë
 • rreth nesh

Company Profile

Weihai Kehai Automation Equipment Co, Ltd, është e vendosur në qytetin e bukur bregdetar-Shandong Weihai të, dhe është e specializuar në prodhimin dhe shitjet e prodhuesve të pajisjeve tejzanor.

Feature Prodcuts

Disa për fuqinë e Web faqet janë treguar më poshtë