• BANNER11
 • BANNER33
 • BANNER22
 • Напредно технологија служба

  Напредно технологија служба

 • Совршен систем за квалитет

  Совршен систем за квалитет

 • Стандардизиран модел на управување

  Стандардизиран модел на управување

 • Специфични дизајн способност

  Специфични дизајн способност

нов Arrivalls

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу

за нас

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу
 • за нас

Company Profile

Weihai Kehai автоматизација Опрема копродукции, Ltd е лоцирана во прекрасниот крајбрежен град-Weihai Шандонг, и е специјализирана во производство и продажба на ултразвучната опрема.

Feature Prodcuts

Некои од моќта на Веб страници се прикажани подолу