Babagan awake dhewe

Weihai Kehai Automation Equipment Co., Ltd. dumunung ing pantai kutha-Shandong Weihai ayu, iku wis specialized ing produksi lan dodolan peralatan ultrasonik. Produk diprodhuksi dening perusahaan kalebu: Kohai, Hyatt account KHKYKXH seri welding ultrasonik, ultrasonik titik welding, ultrasonik welding genggem, mesin nglereni ultrasonik, mesin extraction ultrasonik, ultrasonik emulsifying mixer, frekuensi ultrasonik tester, mesin cleaning ultrasonik, penet panas, mesin panas lan produk liyane, perusahaan wis dhewe ultrasonik desain jamur lan produksi Kapabilitas, nyediakake layanan dhukungan teknologi ultrasonik.
Produk kita digunakake ing Welasan industri kayata electronics, komunikasi, piranti medical, kaca optik, hardware tliti, packaging, otomotif, lingkungan Proteksi, plastik, instrumen, Circuit Boards, peternakan kewan, Toys, nulis, lan sandhangan. Pelanggan saka akèh negara lan wilayah.
Perusahaan Protestan konsep manajemen "kualitas pisanan, kejujuran pisanan", supaya ora model Manajemen standarisasi, terus-terusan sedaya struktur produk, netepake sistem jaminan kualitas sampurna.

37595785